Coronatest Heerlen – uitslag in 15min!

Wil je een coronatest in Heerlen laten doen en de uitslag binnen 15 minuten in handen hebben? Dat kan als je de antigeentest laat doen. Deze coronasneltest geeft razendsnel aan of er een besmetting heeft plaatsgevonden, waardoor de thuisisolatie eventueel aanzienlijk verkort kan worden. Daarnaast kan het voor veel doeleinden van belang zijn dat je weet waar je aan toe bent. Denk daarbij aan reizen, jouw werk of wanneer je samen met anderen in een huis woont. Je moet dan echter wel nog weten waar je allemaal terecht kunt. Dankzij onderstaande informatie hoef je niet langer te zoeken.

De coronatest in Heerlen met een uitslag binnen 15min

De coronatest in Heerlen, waarbij de uitslag in 15 minuten gegeven kan worden, kan niet via de GGD gedaan worden. Bij de GGD wordt namelijk gewerkt met een PCR test en de uitslag kan tot twee dagen op zich laten wachten. Met een coronasneltest, ook wel de antigeentest genoemd, heb je binnen een uur al een antwoord. Je zult daarom moeten gaan kijken naar instanties die deze testen aanbieden. Hierbij moet je rekening houden met extra kosten. De kosten voor een sneltest lopen vaak op tot 65 euro. Je moet je dan af gaan vragen of je dit geld eraan uit wilt gaan geven of dat je toch wacht op de reguliere test.

Eenvoudig te testen op locatie

De uitslag in 15 minuten bij de coronatest in Heerlen is eenvoudig. Hiervoor wordt alleen een wattenstaaf in jouw keel gedaan, zodat het monster opgevangen kan worden. Door de strepen op de test kan worden afgelezen of je besmet bent. Bij het zien van een streep kun je direct verder met jouw bezigheden. Wanneer er twee strepen staan, moet je in quarantaine. Ook wordt jouw uitslag dan doorgegeven aan de GGD, zodat het bron- en contactonderzoek gestart kan worden. Dit onderzoek moet uitwijzen of je meer mensen in jouw omgeving besmet hebt of dat je nog op tijd bent geweest.

Een locatie in de omgeving vinden

Je moet goed gaan kijken bij welke testlocaties je de coronatest in Heerlen uit kunt laten voeren. Je kunt meer informatie over de coronasneltesten in Heerlen vinden op de website. Zodra je een afspraak wilt maken, kun je de dichtstbijzijnde locatie uitzoeken. Je hoeft nooit ver te reizen om de test uit te laten voeren en daarna heb je binnen 15 minuten de uitslag in handen. Met de verklaring in handen kun je jouw afspraken weer gaan maken en eventueel een reis gaan hervatten. Voor jou biedt het tevens zekerheid. Je hebt er immers voor gezorgd dat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je jouw omgeving gaat besmetten.

Geef een reactie