Kies het schaduwdoek dat past bij jouw tuin

Kies het schaduwdoek dat past bij jouw tuin

De heg wordt weer groen, lammetjes worden geboren en de vogels nemen de functie van de wekker over; de lente is aangebroken! Voor de ultieme zomerse ervaring in jouw eigen tuin zijn de schaduwdoeken van ZONZ de perfecte oplossing. ZONZ Sunsails is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van standaard en maatwerk schaduwdoeken. De medewerkers staan voor jou klaar en helpen bij het samenstellen van jouw ideale schaduwdoek.

Dé tuintrend van 2020

Schaduwdoeken zijn relatief nieuw binnen de markt van zonwering. Het product biedt verschillende voordelen ten opzichte van de parasol. Het doek is bestand tegen weer en wind, vergt weinig opbergruimte en kan het gehele zomerseizoen buiten blijven hangen. Bij ZONZ kun je jouw schaduwdoek samenstellen naar eigen inzicht. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, vormen en materialen. Tevens kun je kiezen voor een doek met gelijke of ongelijke zijden en voor rechte of gecurvde zijden. Op deze manier kun je een uniek schaduwdoek kopen dat past bij jouw tuin of balkon.

Een schaduwdoek voor iedere gelegenheid

Er wordt al snel gedacht dat schaduwdoeken alleen geschikt zijn voor gebruik in de tuin, maar niets is minder waar. Schaduwdoeken zijn ook uitermate geschikt voor op een balkon of dakterras. Een schaduwdoek kan veel meer wind opvangen dan een parasol. Tevens worden doeken gebruikt op kinderdagverblijven en voor horecagelegenheden. ZONZ biedt zelfs de mogelijkheid om jouw schaduwdoek te bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van jouw restaurant.

Waarom een schaduwdoek kopen van ZONZ?

ZONZ is al ruim tien jaar expert op het gebied van maatwerk schaduwdoeken. De werknemers zijn gespecialiseerd in het meedenken met klanten om zo tot een optimaal resultaat te komen. Een schaduwdoek is praktisch, duurzaam, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en  maten, zowel waterdicht als waterdoorlatend. Tevens is er de keuze uit rechte of gecurvde zijden. Men kan het doek online ontwerpen, samenstellen en bestellen met behulp van de kennis en expertise van ZONZ.

Geef een reactie