CyberMiles als vervanging binnen de e-commerce

CyberMiles als vervanging binnen de e-commerce

CyberMiles is een blockchain die gemaakt is voor de e-commerce, welke op dit moment nog gedomineerd wordt door Amazon en Ebay. Echter zien de makers van CyberMiles een toekomst waarin de markt gedecentraliseerd is, zodat het weer een markt wordt waarin mensen zonder tussenpersoon zouden kunnen handelen.

Hierdoor heeft iedereen zijn eigen macht, in plaats van dat de prijzen worden opgedreven door partijen. Het is daarom mogelijk om via Bitvavo deze cryptocurrency aan te schaffen.

Producten verkopen en transacties maken naar onbekenden

CyberMiles kan verschillende voordelen hebben. Zo kun je bijvoorbeeld direct geld lenen van een onbekend persoon in plaats van dat je dit bij een bank doet, maar kun je er ook producten mee verkopen aan onbekende personen die geverifieerd zijn door de blockchain.

Echter lopen de blockchains nu nog tegen het probleem aan dat er weinig transacties per seconde uit gevoerd kunnen worden en dat de smart contract gelimiteerd is. Deze obstakels moeten in de toekomst weggenomen worden door CyberMiles. Een daarvan kan voorkomen worden door Proof-of-Stake, doordat transacties gecontroleerd kunnen worden door gebruikers in ruil voor een beloning.

Een geautomatiseerde transactie

Ook hebben ze eigen smart contract-templates gemaakt waarmee bedrijven eenvoudiger hun goederen en diensten kunnen uitwisselen met andere partijen. Doordat er ook geen controle van een bank aanwezig is, kunnen transacties ook tegen lage kosten internationaal uitgevoerd worden.

Voor iedere handeling kan een smart contract worden gebruikt, waarbij je zelf niet hoeft te programmeren, maar alleen wat zaken aan hoeft te passen. Hierdoor kan veel geautomatiseerd worden, wat weer kan helpen bij het verkopen van producten en diensten.

Als je de CyberMiles aanschaft bij Bitvavo kun je dit op het moment nog vrij goedkoop doen. In de toekomst zullen meer mensen deze cryptocurrency gaan aanschaffen, waardoor het voor de waarde van jouw munt in het voordeel ligt.

Plaats een reactie